Merchandising

Tegenwoordig zijn de schapruimtes de « stille verkopers » geworden van uw producten. Het is dus van het grootste belang dat deze ruimtes deftig ingericht worden zodat de klanten aangetrokken, verrukt en verleiden worden door een geschikte visueel materiaal .
Wij hebben dit al lang begrepen, en dit altijd ten voordeel van uw merk.

Met meer dan 20 jaren ervaring in gevarieerde sector’s zoals de cosmetiek, de groothandel, de apothekers en de horeca, is nu CREA-XION Belgium een onmisbare partner geworden om u merk op de voorgrond te plaatsen binnen de verkoopspunten maar ook tijdens beursen of evenementen.
Ons ervaring met het volledig merchandising proces geeft u de waarborg van een onvergelijkbare ondersteuning bij het beheer van uw imago. De gepersonnaliseerde reporting is een bijkomende tool dat wij systematisch gebruiken (gedetailleerde rapporten, foto’s, de-briefing,…).
De aanpasbaarheid en de flexibiliteit zijn onze voornaamste troeven in deze wereld waar de theorie de werkelijkheid van de praktijk niet altijd weerspiegelt.
Wij stellen enkel maar ervaren merchandisers ter beschikking. Al onze personeelsleden hebben specifiek dit beroep bewust gekozen en dit garandeert u een kwalitatieve uitvoering van de job.

Crea-Xion Belgium : Merchandising - Event - Coaching
Rue de l'Industrie 11 - B-1400 Nivelles | +32 67 88 80 60
Plan du site | © Copyright | Design by WinPCWeb